Livrare & Retur

Metode de livrare

Livrarea comenzilor se va face prin intermediul serviciilor de curierat rapid door-to-door (coletul va fi livrat la adresa dvs). Serviciile de Curierat rapid partenere pentru realizarea livrarii produselor comandate de pe Blively.ro sunt DHL si Urgent Cargus.

Tariful standard de livrare este de 17lei.

Comenzile cu o valoare mai mare sau egala cu 250 lei vor beneficia de TRANSPORT GRATUIT.

Comenzile plasate de Luni si pana Vineri pana in ora 11:00 vor fi expediate in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadei destinate promotiilor: Black Friday, Craciun etc.

Plasarea comenzilor dupa ora 11:00 in zilele lucratoare, in zilele de weekend (sambata, duminica) sau in zilele legal libere vor fi preluate si expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Expedierea coletului va fi notificata catre Client prin e-mail si/sau SMS. In plus, statusul comenzii poate fi monotorizat pe Blively.ro in sectiunea “Comenzile mele”.

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare din momentul in care comanda a fost expediata pentru localitatile care se afla in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 10 zile lucratoare pentru localitatile care se afla in afara ariei de acoperire. Termenul de livrare poate varia in perioada promotiilor (Black Friday, Reduceri de Craciun etc.)

Ca masura de preventie de ANA LIVELY S.R.L isi rezerva dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara catre Clientii ce NU RIDICA PRODUSELE COMANDATE anterior fara plata acestora efectuata integral in avans.

Pentru informatii suplimentare si intrebari despre comenzi/livrarea produselor ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 473 170/ 0754 399 680 sau prin e-mail la hello@blively.ro.

Returul Comenzilor

Produsele cumparate de pe Blively.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Clientul are dreptul de a returna orice produs fara a invoca un motiv anume. Banii vor vi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Prin prisma naturii produselor comercializate, NU SE ACCEPTA pentru retur:

 • Produsele care au fost desfacute/desigilate
 • Produsele care au fost testate/utilizate
 • Produsele care au ambalajele deteriorate sau nu au ambalajul original
 • Produse deteriorate prin socuri, zgarieturi etc.
 • Produse achizitionate de la alte magazine si neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia de pe site-ul Blively.ro (factura)
 • Masurile de mai sus sunt specifice produselor cosmetice intru-cat valabilitatea acestora se calculeaza incepand cu deschiderea acestora. In functie de starea Bunului returnat, se va decide daca rambursarea va fi acceptata sau nu.

Pentru a returna un produs achizionat de pe www.blively.ro va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi:

 1. Asigurati-va ca produsul corespunde conditiilor de mai sus
 2. Contacteaza-ne printr-un e-mail la hello@blively.ro, in continutul acestuia trebuie sa fie specificat numarul comenzii, numele complet si numarul de contact precum si daca se doreste inlocuirea sau returnarea contravalorii produsului. In cazul returnarii contravalorii produsului, te rugam sa mentionezi in e-mail un cont IBAN in lei.
 3. Produsele pot fi returnare prin serviciile de curierat rapid, iar costul va fi suportat in totalitate de catre dvs. Coletele care sunt trimise fara un acord in prealabil, vor fi refuzate. Nu se accepta retururi prim Posta Romana!
 4. Coletul va contine produsul pe care doresti sa il returnezi in ambalajul original, ambalat corespunzator pentru livrare (cu bula protectoare, intr-o cutie inchisa cu banda adeziva) si insotit de documentele care atesta achizionarea acestuia de pe Blively.ro.
 5. Coletul va fie expediat catre ANA LIVELY S.R.L la adresa: str. Sergent Alexandru Cutieru 25A, Bucuresti, sectorul 6, Tel: 0754473170.
 6. Odata ajuns, coletul va fi recpetionat in vederea verificarii criteriilor de mai sus, iar daca acestea nu sunt indeplinite el va fi reexpediat catre Client, costul transportului fiind in sarcina acestuia.
 7. Daca conditiile de retur sunt indeplinite, daca se doreste rambursarea sumei, aceasta va fi virata in contul specificat in e-mailul de retur, in maxim 14 zile calendaristice din momentul in care produsul a fost primit de catre ANA LIVELY S.R.L. In cazul in care se doreste inlocuirea produsului care indeplineste conditiile de retur, te vom contacta cat de repede posibil pentru a inlocui si expedia noul produs. Costul transportului pentru expedierea noului produs va fi achitat de catre Client, daca comanda nu indeplineste conditiile de valoare pentru a beneficia de transport gratuit.