CONSULTA-TE CU UN SKINCARE ADVISOR

Nu stii de unde sa incepi?

Ai de gand sa ai mai multa grija de pielea ta? Iti doresti o rutina de ingrijire corecta si potrivita tenului tau? Iti vin in minte o multime de intrebari? Suntem aici pentru tine. Cere ajutorul si iti vom fi alaturi in drumul spre un ten mai sanatos.

INCEPE ACUM CU O PROGRAMARE

Care sunt pasii pe care ii vei parcurge pe parcursul consultatiei

Chestionar
Completarea unui
chestionar

In momentul in care alegeti ziua si ora programarii, veti primi un chestionar care va contine intrebari legate de pielea dumneavoastra (tipul de ten, probleme/afectiuni etc.), obiceiurile legate de îngrijirea acesteia, ce produse folositi la acel moment si alte intrebari generale care ne vor ajuta in acumularea informatiilor utile pentru urmatorii pasi.

Conversatia cu un skincare advisor
Conversatia cu un skincare advisor

Timp de 20 de minute specialistul nostru iti va raspunde la toate intrebarile si totodata va afla care iti sunt nevoile, ce probleme intampini in momentul de fata si care sunt asteptarile tale. Puteti alege modul in care se va desfasura conversatia: telefonic sau prin text pe WhatsApp.

Rutina de ingrijire personalizata
Rutina de ingrijire personalizata

Pe parcursul discutiei si in urma informatiilor adunate precum si pe baza cerintelor tale, Skincare Advisor-ul BLIVELY iti va recomanda cele mai potrivite produse pentru tenul tau si pentru cerintele acestuia. Cu ajutorul acestuia iti vei compune pas cu pas o rutina de ingrijire coerenta si corecta, care te va conduce in final la rezultatele dorite.

PROGRAMEAZA-TE GRATUIT ACUM

  • Programarile sunt gratuite.
  • Va rugam sa respectati data si ora stabilita.
  • Pentru a modifica ora/data programarii sau sa o anulati, o puteti face cu ajutorul platformei sau printr-un apel la numarul de telefon 0754473170.
  • Serviciul poate fi folosit doar de persoanele cu varsta de/peste 18 ani, iar pentru persoanele sub 18 ani doar cu permisiunea si supravegherea unui parinte.
  • Esti gata pentru a avea un ten sanatos?